Home Top Ad

Wargaming nieuws in je eigen taal!

0.9.6 Duitse Carriers en nieuwe kleurtjes Kijk jij er al naar uit de nieuwe updates en ontwikkelingen in het spel World of Warships?...

Duitse Carriers en nieuwe camouflage 0.9.6

Duits Vliegdekschip

0.9.6 Duitse Carriers en nieuwe kleurtjes

Kijk jij er al naar uit de nieuwe updates en ontwikkelingen in het spel World of Warships?

Of ben je eigenlijk alleen geïnteresseerd in de bonus codes voor het spel.

Dat is op zich geen probleem en je kunt er natuurlijk prima het spel mee spelen, maar misschien maakt het dit spel zelfs wel leuker als je weet wat je te verwachten staat of waar je naar uit kunt kijken.
Het gaat gebeuren. 


Graag of niet met update 0.9.6 wordt er een begin gemaakt met de early acces voor Duitse Vliegdekschepen van Tiers IV,VI en VIII.

“Nieuwe camouflage 'Black-White-Red', 'German Carriers'-containers voor eenmalig gebruik, nieuwe tijdelijke Duitse resource-tokens, evenals nieuwe permanente camouflage' Iron Cross 'voor Rhein, Weser, August von Parseval, Manfred von Richthofen, Grosser Kurfurst, Z-52 en Hindenburg werden aan het spel toegevoegd, daarnaast werd Port "Hamburg" bijgewerkt.”

Valt er te lezen op het development blog van World of Warships, dus dat worden weer gevechten tot in de late uurtjes willen we een leuke prijs aan onze collectie toevoegen, ja sommige mensen merken zelfs op dat het wel erg veel werk is.

Dus we zullen er wel weer mee geconfronteerd worden dat verschillende mensen een mening hebben over het wel of niet eerlijk zijn van alles wat je moet doen, of dat de beloning niet gelijk staat aan het geleverde werk (van onze kant dus).

Maar we moeten onszelf maar bedenken dat weinig in de wereld gratis is en we het blijkbaar toch nodig vinden om onze tijd in het spel te steken en daarmee het behalen van een beloning. Maar ja niemand dwingt ons toch.

En zeg zelf als je de foto’s ziet die kleurtjes zijn wel mooi of niet?


Nieuwe kleuren
Nieuwe camouflage 0.9.6 Iron Cross
Nieuwe camouflage 0.9.6 Iron Cross


De maand juli. 


Hebben we er genoeg van om achter in de tuin (volgens sommigen “Hinter-Garten”genoemd!) dan kunnen we ons van 22 juli tot 18 augustus weer vermaken met de 17e editie van Ranked Battles.

Deze keer is het op Tier VIII dus reken er maar op dat je weer tegen Carriers op gaat lopen, maar je hebt nog 6 andere teamleden, waar je je op kan richten om een enigszins gecoördineerde aanval uit te voeren en om dan uiteindelijk bij rang 1 uit te komen.

Lukt je dat dan ben je ondertussen 4800 staal rijker en wordt het weer eens tijd om die mooie coupons tevoorschijn te halen voor een nieuw scheepje?Ook het innerlijke uiterlijk wordt aangepakt. 


Wat staat er te gebeuren? 


In update 0.9.6 wordt het tabblad “modules” veranderd (beschikbaar in het havenscherm)


  •   De naam van het tabblad wordt gewijzigd van Modules in Apparatuur. 
  •   Het beheer van upgrades, verbruiksartikelen en modules wordt nu in één venster uitgevoerd zonder dat u tussen tabbladen hoeft te schakelen 
Pictogrammen, beschrijvingen en namen van verschillende soorten verbruiksartikelen met speciale instellingen zijn gewijzigd. Het zal het verschil benadrukken tussen dit soort verbruiksartikelen en standaardartikelen. Beschrijvingen van scheepsgroepen in de Tech Tree-tooltips en vensters met gedetailleerde beschrijvingen werden ook gewijzigd.Er schijnt een lichtje op mij. 


De havens "Naval Base", "Azur Lane", "Dragon" en "Sarushima Base" zijn aangepast voor het nieuwe verlichtingsmodel en verbeterde HDR-technologie.


nog meer updatesDe regels voor het ontvangen van emblemen van "Aircraft Carrier Commander" van alle fasen zijn gewijzigd. Om deze emblemen te krijgen, moet je in de laatste 100 veldslagen gemiddeld 60, 71, 84 of 113 duizenden schade per gevecht hebben. Emblemen worden toegekend aan alle spelers die aan de nieuwe voorwaarden voor het verkrijgen van deze emblemen hebben voldaan.

Nieuw embleem "Collector. Gold" voor het verzamelen van 350 schepen is toegevoegd aan het spel. Het ontwerp van de "Collector" -emblemen werd ook gewijzigd. Met de toevoeging van het "Collector. Gold" embleem zouden hoogwaardige emblemen bijna visueel hetzelfde zijn. Het nieuwe ontwerp zal het onderscheid tussen de emblemen van verschillende kwaliteiten duidelijker maken in termen van visualiteit.

Het embleem "All Seasons PT Warrior" voor het behalen van eindresultaten in alle openbare testseizoenen is toegevoegd. 

bron:wargaming development blog

https://www.facebook.com/groups/WoWSNLBE/
https://www.facebook.com/groups/WoWSNLBE/

0 opmerkingen�: