Home Top Ad

Wargaming nieuws in je eigen taal!

The Dutch Lions Clan [LEEUW] Een mix van Nederlanders en Belgen die plezier in het spelletje boven aan hebben staan, is wat deze cl...

LEEUW vechtend als leeuwen aan de top

LEEUW WORLD OF WARSHIPS CLAN

The Dutch Lions Clan [LEEUW]


Een mix van Nederlanders en Belgen die plezier in het spelletje boven aan hebben staan, is wat deze clan zoekt bij mensen die lid willen worden. Nou dat heeft ze bepaalt geen windeieren gelegd, deze clan is nu voor zover bij de schrijver bekend.

De sterkste Clan van alle welke tot nu bekend zijn, er moet dan wel bij gezegt worden dat dit aan de hand van de cijfers op wows-numbers.com zijn.
Lekker samen

Een spelletje World of Warships houdt hier echter wel meer in dan gewoon even ontspannen een potje spelen. Het is dat geen strak regime maar er is wel degelijk de wil om hoge ogen te scoren in ClanWars.

Er wordt daarom dan ook wel een basis gevraagd die benodigd is om een bepaald niveau te halen en vast te houden, maar 28 actieve leden op een Clan bestaande uit 32 personen is zeker geen slechte score. En met een score van 1213 gevechten voor de minste gevechten in de Clan is de ervaring zeker aanwezig.

Er is natuurlijk een structuur aanwezig

Mgreywood staat als commander aan het hoofd van deze clan, bijgestaan door Straatvader Ed161978
pyama_2016 en Revan_NL als Uitvoerende leiding om alles als een strak schip bijeen te houden.

Samen is de kracht

Ook wordt er naar eigen zeggen veel in divisies gespeeld zodat men elkaar beter leert kennen en dus ook beter op elkaar ingespeeld raakt. Dit om uit te kunnen dragen dat ze een geduchte tegenstander zijn in team en clan battles.

Het is een Nederlandstalige clan en dat is ook belangerijk voor de communicatie, want een goede headset en discord is wel van mede clan leden te verwachten

Wil je meedoen?

Alhoewel er geen discord adres bekend is of direct bekend gemaakt moet het geen moeite zijn om dit te pakken te krijgen, maar een ingame berichtje kan misschien voor jou de eerste stap zijn naar verdere glorie.

Maar er is meer

Ook is er de community [WELP] the young lions, maar deze zal vooral zijn opgezet om eventueele overflow binnen de bestaande clan op te vangen.


Wij wensen in ieder geval deze leeuwen een goede toekomst toe, en natuurlijk veel plezier in het spel

[]Wil jij ook graag meer aandacht voor jou clan laat dan even berichtje achter en dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact op!0 opmerkingen�: